LED TL T8 1500mm 25W 4000K helder
1 Reviews | Review toevoegen

LED TL lamp helder van 25W met 1500mm lengte en 4000K licht (wit licht).

€ 39,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heldere LED TL lamp van 25W met prachtig wit licht van 4000K. Het licht geeft een helder beeld. De prestatie van 117,2 Lumen licht per Watt ligt ruim boven de gerenommeerde merken. Ook het energieverbruik is aanmerkelijk lager.

De LED TL kan een gewone 58W TL vervangen. De gewone TL vereist ook voorschakel apparatuur, die zo’n 12W verbruikt. Daarmee komt het totale verbruik van een gewone TL op 70W. Dit  betekent dat het stroomverbruik door de LED TL meer dan halveert. Ook een gewone TL met starter kan worden vervangen. Hierbij wordt ook de starter vervangen door een zogenaamde LED starter.

De nieuwe LED TL kent niet het hinderlijke knipperen en flikkeren bij het inschakelen, maar geeft meteen het stabiele volle licht. Er is keuze uit een heldere uitvoering en een matte uitvoering. Wordt  de LED TL gemonteerd op een plek waar men makkelijk in het licht kan kijken, dan heeft de matte uitvoering de voorkeur. Kleurtemperatuur 4000K geeft helder wit licht en 6000K geeft daglicht dat koeler lijkt. Voor kantooromgevingen en werkplaatsen is de 6000K beter geschikt.

Een sterk punt van deze LED TL is de mogelijkheid om de lamp in de armatuur te richten. Wanneer de lamp in de armatuur is ingedraaid kan deze gericht worden. Dit kan door de eindkap van de lamp vast te houden en de lamp te verdraaien. Tijdens het verdraaien hoort men het kliksysteem dat is ingebouwd. Dit verdraaien kan tot een hoek van maximaal 180°. Hierdoor wordt de efficiency van de lamp nog verder verhoogd.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

petra stelma - 13-02-2015 13:39

Ik ben zeer tevreden over de LED TL lampen. IK heb er drie aangeschaft, deze zijn in een aquarium geplaatst. Prachtig licht.
Over de service van LEDlampen goedkoop, kan ik kort zijn: prima service. De lampen zijn binnen een paar dagen in huis, goed verpakt. Niets mis mee.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 39,00

5 of meer

€ 40,37

10 of meer

€ 39,51

25 of meer

€ 38,66